Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novi knjigi Založbe Družina

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 25. 11. 2015 / 09:16
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 24.01.2024 / 11:15
Ustavi predvajanje Nalaganje

Novi knjigi Založbe Družina

Založba Družina razveseljuje z novima knjigama: Maša za mesto Arras in 5 minut s Svetim Duhom.

Poleg knjig, ki jih bomo predstavili v teh dneh na Slovenskem knjižnem sejmu in novosti, o katerih smo že pisali, vas Založba Družina razveseljuje še z dvema novima knjigama: Maša za mesto Arras poljskega zgodovinarja Andrzeja Szczypiorskega in 5 minut s Svetim Duhom nadškofa Víctorja Manuela Fernándeza. Kupite jih lahko že na sejmu. 

Maša za mesto Arras

V zbirki Pretakanja je izšel tretji roman – Maša za mesto Arras. Dogajanje je postavljeno v 15. stoletje. Mesto je prizadela kuga, ki je zdesetkala število prebivalstva, nato pa so se začeli procesi proti Judom, heretikom in drugim sumljivim prebivalcem, odkrijejo tudi »čarovnice«, ki jih sežgejo. Mesto ni varno tudi pred roparji. Grozodejstva se ponavljajo, dokler roka »pravice« ne doseže vrhovnih predstavnikov Arrasa. Mesto nato doživi blagoslov, a zgodba se s tem še ne konča. Po tolikih grehih ostaja vprašanje, se bosta oprala zločin in krivda zanj.






5 minut s Svetim Duhom

Vsak dan imamo kup obveznosti in časa zase nam ostane zelo malo. Vendar pet minut ni toliko, da si jih ne bi mogli utrgati, morda med čakanjem na avtobus, pred spanjem ali takoj po kosilu. Nadškof Víctor Manuel Fernández je za vsak dan v letu pripravil kratko molitev in razmišljanje o Svetem Duhu. Takole je svoje bralce povabil na pot duhovnosti življenja in miru v Gospodovi navzočnosti. »Če mu vsak dan poskušaš dati prostor v svojem življenju, s tem vsaj malo sodeluješ s Svetim Duhom, da se bo tvoje življenje počasi spreminjalo. Tako bo v tvoje temine vstopila luč, tvoj mraz bo ogrel ogenj in znova se bo rodilo veselje.« Stopite z njim na to pot s knjigo 5 minut s svetim Duhom! 


Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh