Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Danes na Slovenskem knjižnem sejmu

Objava: 26. 11. 2014 / 07:59
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:20
Ustavi predvajanje Nalaganje
Danes na Slovenskem knjižnem sejmu

Danes na Slovenskem knjižnem sejmu

Založba Družina vas vabi na 30. slovenski knjižni sejem. Danes še posebej vabimo na dve predstavitvi in na našo stojnico.

Sinoči je s slavnostnim odprtjem svoja vrata odprl 30. slovenski knjižni sejem. 

Založba Družina vas že danes vabi, da sejem obiščete, da se ustavite na stojnici založbe Družina, pripravljamo pa tudi dve prireditvi.

Ob 11.30 bo v drugem preddverju Cankarjevega doma predstavitev nove številke zgodovinske revije Slo. Uredniki revije se bodo na forumu za obiskovalce pogovarjali o neodkritih poglavjih slovenske zgodovine.


Med drugim v novi številki revije Slo obravnavamo zgodovino Ljubljane, konzula v Egiptu, Slovane v Prekmurju, Primorsko in Primorce, stotnika Leona Rupnika, 50-letnico frančiškanske province, kaznjenca Avgusta Korošca, rodbino Mulec, alpinistično legendo Nejca Zaplotnika, restavracijo Dalmatinove biblije in še mnogo drugega.





Ob 16.30 bo predstavitev zbirke Pretakanja in literarne nagrade svetlobnica, s katero želi založba Družina spodbuditi ustvarjanje izvirnega slovenskega leposlovja. V omenjeni zbirki bodo izhajala dela tujih in domačih avtorjev, med zadnjimi bodo imele prednost novitete, ki bodo prispele na natečaj Svetlobnica. Gosta predstavitve bosta Jože Horvat in Ignacija Fridl.

V zbirki pretakanja sta do zdaj izšli dve knjigi : potopisni roman o vračanju Judov iz Evrope v domovino Pomlad v Palestini Mirka Javornika in Oltar za mater italijanskega pisatelja Ferdinanda Camona o smrti matere in posledicah kmečkem okolju.

Vabljeni!

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh