Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina vabi k branju in nagradni igri

Za vas piše:
K. C.
Objava: 04. 05. 2016 / 12:30
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:58
Ustavi predvajanje Nalaganje
Družina vabi k branju in nagradni igri

Družina vabi k branju in nagradni igri

8. maja bomo praznovali dan sredstev družbenega obveščanja in nedeljo tednika Družine.

V nedeljo, 8. maja, bomo praznovali dan sredstev družbenega obveščanja in nedeljo tednika Družine. Ob tem vas vabimo k nagradni igri.

Vsi, ki boste odgovorili na vprašanja v priloženi PDF-datoteki in nam odgovore poslali na uredništvo (Družina d. o. o., Krekov trg 1, p. p. 95, 1001 Ljubljana) do 16. maja 2016, se boste potegovali za lepe nagrade: glavna je romanje za dve osebi s Trudom na Poljsko, lahko pa boste prejeli športno kolo, vrtni senčnik in brisačo ali majico z logotipom Družina.

Druzina_nagradna igra_letak.pdfDruzina_nagradna igra_letak.pdf

Družina, ki izhaja od maja 1952, prinaša dobre novice, njeni ustvarjalci s komentarji osvetljujemo dnevno dogajanje, trudimo se biti objektivni in pozitivni. Koliko nam to uspeva, nam lahko poveste samo vi, bralci, brez vas je ves naš trud zaman.

Tednik Družina z medijsko prilogo Kažipot in mesečnima prilogama Naša družina in Slovenski čas prinaša vsebine, ki jih ne boste mogli prebrati nikjer drugje.






Če še niste naši naročniki, naročite brezplačni izvod Družine tako, da nas pokličite na telefonsko številko 01/360-28-28, nam pišite na e-naslov: narocila@druzina.si ali vprašate v naših knjigarnah v Ljubljani, Ajdovščini in Novem mestu.

Uredniki in novinarji Družine

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh