Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Marijin nasmeh nas navdaja z upanjem

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 30. 04. 2020 / 07:17
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 11:01
Ustavi predvajanje Nalaganje
Marijin nasmeh nas navdaja z upanjem

Marijin nasmeh nas navdaja z upanjem

Mati Božja dobrega sveta se prijazno smehlja z majske naslovnice revije Magnificat in nas navdaja z upanjem.
Mati Božja dobrega sveta se prijazno smehlja z majske naslovnice revije Magnificat in nas navdaja z upanjem, da se počasi vračamo v ustaljeno življenje. V težkih časih lahko brezplačno molite z Magnificatom, v maju ga lahko berete tudi kot šmarnično branje.

»Nikakor pa ne smemo dopustiti, da bi nas ta virus porazil, da bi odstopili od Boga in bližnjega,« je zapisal v uvodniku v majski Magnificat urednik slovenske izdaje br. Miran Špelič. »Tudi naša skupna molitev v nas krepi zavest, da nismo sami, ampak povezani v veliko družino molivcev.

Kakšen bo letošnji Dan za Magnificat?

Žal vam sporočamo tudi, da bo letošnji Dan za Magnificat drugačen. Ne bomo se srečali na Zaplazu, kakor smo načrtovali. Točnejših informacij zdaj še ne moremo podati, lahko pa zatrdimo, da bo Dan za Magnificat zagotovo tudi letos zaznamovan z molitvijo in da nas bo povezal med seboj.

Spremljajte spletno stran Družine, kjer vam bomo več informacij posredovali takoj, ko bo mogoče.

V Marijinem mesecu lahko v Magnificatu prebirate misli iz knjige Marija, ki jo je napisala ustanoviteljica gibanja fokolarov Božja služabnica Chiara Lubich, ki bi letos praznovala 100. Rojstni dan. Ta mesec pa bi postal stoletnik tudi sv. Janez Pavel II.

Zadnje majske dni bomo molili binkoštno devetdnevnico, saj se maj konča prav s tem praznikom. Vse lepo vabimo, da se pridružijo binkoštni devetdnevnici, ki bo prav tako po spletu prosto dostopna.

Kupi v trgovini

Kako zagovarjati vero brez povzdigovanja glasu
Družbena vprašanja
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh