Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Podarite brezplačno številko Družine

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 25. 03. 2020 / 14:24
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 28.09.2023 / 12:05
Ustavi predvajanje Nalaganje
Podarite brezplačno številko Družine

Podarite brezplačno številko Družine

Naročniki Družine lahko svojim bližnjim podarite brezplačen izvod Družine in jim polepšate hladne, zdolgočasene dni.

Naročniki Družine lahko v teh težkih časih z majhno potezo naredite nekaj dobrega. Podarite svojim bližnjim brezplačen izvod Družine s prilogo Naša družina in jim tako polepšate te hladne, zdolgočasene dni.

Pokličite nas na telefonsko številko 01/360-28-28 in nam zaupajte naslov, na katerega bomo poslali novo številko Družine. Presenetite in razveselite svoje sorodnike ali prijatelje, ki jih žal ne morete obiskati. Hvaležni vam bodo za to majhno, a pomembno gesto.

Branje in poslušanje Družine na spletni strani Druzina.si 

Uporabniki lahko članke tednika Družina prebirate in poslušate z eBralcem na spletni strani www.druzina.si.

Če želite brati tednik Družina na spletni strani Druzina.si, morate biti prijavljeni in naročeni na Družino. Če niste, lahko preberete le nekaj novih in starejše članke. Pred branjem tednika se morate prijaviti s klikom na gumb Prijava. Natančnejša navodila za registracijo so spodaj.

Najprej kliknite gumb Tednik


Desno spodaj lahko izberete vnesene članke po rubrikah. Kliknite na rubriko in odprla se vam bo množica člankov iz najnovejših številk Družine.

V spodnjem delu strani lahko preprosto s klikom na naslov berete ali poslušate članke iz zadnje številke Družine.



Pod rubrikami lahko brskate po arhivu tednika Družina. Vpišite letnik in številko Družine, nato kliknite Prikaži.



Registracija oz. prijava na spletni strani Družine omogoča spletno nakupovanje in dostop do tednika

Za nakup knjig in nabožnih predmetov, naročilo na revije in branje Družine oz. poslušanje z eBralcem morate biti registrirani in prijavljeni na spletni strani Druzina.si. Prijava je brezplačna. Registrirani uporabniki lahko dostopajo do spletnega arhiva člankov, komentirajo vsebino in nakupujejo v spletni knjigarni. Tednik in revije pa lahko na spletni strani Druzina.si berejo le registrirani naročniki.

Prijavite oz. registrirate se lahko tako, da na domači strani spletne strani Druzina.si v zgornjem desnem kotu, kjer piše Uporabnik, kliknite gumb Prijava. Če ste že uporabnik spletne strani Družina, se prijavite, tako da vpišite svoje uporabniško ime in geslo in tako pridobite dostop do storitev spletne strani.



Če še niste njen uporabnik, se registrirajte. Pod odstavkom z naslovom Registracija novih uporabnikov kliknite na gumb Začnite postopek registracije. Prikaže se vam obrazec, v katerega vpišete oz. ustrezno označite: pravni status, ime, priimek, naslov in kontaktne podatke. Če ste naročnik, ustrezno označite, ali časopis prejemate prek župnije ali na svoj naslov, v zadnjem primeru prosimo vpišite tudi svojo naročniško številko.

Vsak teden pripravimo e-novice, v katerih vas obvestimo, kaj smo za vas pripravili v novi številki Družine ter priporočimo knjige in revije. Za prejemanje brezplačnih e-novic na e-naslov s kljukico označite Želim prejemati e-novice. Izberite si še uporabniško ime, ki mora biti edinstveno, in geslo. Tako, postopek je končan. Čestitamo, registrirani ste!

Odprl se vam je prostran svet Družininih člankov, revij in knjig. Knjige lahko prek spletne kupite tudi zdaj, ko vladajo izredne razmere, ali pa jih berete kot e-knjige na Biblosu.

Prijetno branje in nakupovanje!

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh