Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pravo darilo za prvo sveto obhajilo

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 29. 05. 2020 / 07:04
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 11.05.2023 / 14:39
Ustavi predvajanje Nalaganje
Pravo darilo za prvo sveto obhajilo

Pravo darilo za prvo sveto obhajilo

Letos so razmere otroke naučile, da ni nič samoumevno. Niti zakramenti, bogoslužje, svoboda, niti darila.

Prejem zakramenta prvega svetega obhajila je vedno nekaj posebnega. Letos bo morda še bolj doživeto, saj so razmere otroke naučile, da ni nič samoumevno. Niti zakramenti, bogoslužje, svoboda, niti darila.

Čeprav so župnije morale prestaviti slovesnost prejema prvega svetega obhajila, pa smo na Zložbi Družina mislili na vas in priskrbeli najlepša darila za vaše slavljence: otroško revijo Mavrica, prijetne in poučne knjižice ter drobne pozornosti, kot so molitvenik, angel in slike, ki bodo prvoobhajanca spominjale na dan, ko je prejel Jezusa v srce, in poglabljale njegovo vero.

Z Mavrico bo lahko otrok vsak mesec spoznaval, kako rad ga ima Bog in ustvarjal z vami ali v družbi svojih vrstnikov. Ob naročilu na Mavrico vam podarjamo knjigo Razloži mi Sveto pismo in voščilnico. Otroci bodo darila nadvse veseli!

Izberete pa lahko tudi druge knjige za prvoobhajance iz naše založbe. Najnovejša Moje sonce bo vašega otroka naučila, kako lahko tisto, kar je od Jezusa prejel, predaja naprej in tako osreči druge.

Med nabožnimi predmeti si oglejte tudi primerno ponudbo obeskov, kipcev, rožnih vencev in darilnih vrečk z motivom in tako sestavite lepo darilo ali pa paket izbere iz naše ponudbe.

Naročite svojega otroka na revijo Mavrica. Letna naročnina za 11 številk (10 številk + Mavrični zabavnik) je 39,90 evra. Plačilo je mogoče v enem ali dveh obrokih. Stopite v stik z nami: narocila@druzina.si, 01 360 28 28.

Še več knjig za prvoobhajance (s klikom na knjigo prebrskajte vsebino):




Kupi v trgovini

Kako zagovarjati vero brez povzdigovanja glasu
Družbena vprašanja
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh