Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ana Soklič tik pred izidom albuma Voda

Objava: 12. 05. 2020 / 12:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.05.2020 / 06:34
Ustavi predvajanje Nalaganje

Ana Soklič tik pred izidom albuma Voda

Ana Soklič s singlom voda – Apollo radio remix napoveduje izid malega albuma Voda.
Letošnja slovenska predstavnica za pesem Evrovizije Ana Soklič v eter pošilja singel Voda – Apollo radio remix. Ana je ob Bojanu Simončiču tudi avtorica glasbe, besedilo za pesem pa je napisala sama. Avtorja priredbe sta Željko Mladenović in Žiga Pirnat.

Ana s singlom Voda – Apollo radio remix napoveduje izdajo malega albuma Voda. Ta bo luč sveta ugledal v četrtek, 14. maja, na njem pa bodo poleg že omenjene verzije skladbe še tista, s katero je pevka na nacionalnem predizboru EMA 2020 osvojila prvo mesto, remix Žige Murka ter prenovljena evrovizijska, filmska, angleška in karaoke različica. Kot bonus je Ana dodala skladbo Temni svet, ki ji je prinesla zmago na lanski Popevki.

Ana se je takoj po zmagi na EMI z Bojanom Simončičem in Žigo Pirnatom ter podporo ZKP RTV Slovenija ambiciozno lotila verzije za Rotterdam. Predstavila jo je sredi marca, pesem, ki bo izšla tudi na uradnem evrovizijskem albumu, pa je pospremila z liričnim videom, ki ga je ustvaril Den Baruca. Ana je (bila) dejavna ves čas samoizolacije. Svojim oboževalcem je postregla z več koncerti iz svojega domačega Bohinja, na enem od njih pa je posnela tudi evrovizijski video za skladbo Voda.

Povezava do singla Voda – Apollo radio remix



Singel Voda – Apollo radio remix je Ana posnela tudi v angleškem jeziku.

Intervju z Ano Soklič si lahko preberete v prilogi Alfa in omega, ki jo dobite ob nakupu revije Božje okolje.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh