Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Magnificat - molitvena revija

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 07. 08. 2013 / 12:05
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:12
Ustavi predvajanje Nalaganje
Magnificat - molitvena revija

Magnificat - molitvena revija

Magnificat je osnoval francoski laik, oče dvanajstih otrok, Pierre Marie Dumont kot posebno molitveno knjižico.

Magnificat je osnoval francoski laik, oče dvanajstih otrok, Pierre Marie Dumont kot posebno molitveno knjižico. Tudi zanj je bila evharistija vir in smisel življenja: hrana na poti vere in predokus tega, kar nas čaka v večnosti. Zdelo se mu je potrebno, da katoličani to resnico postavljajo bolj v ospredje in da se srečujejo z božjo besedo tudi takrat, ko ne morejo biti pri maši.

Kakšno knjižico si je želel imeti vedno ob sebi? Takšno, ki bi mu pomagala živeti evharistično usmerjeni vsakdanjik. Biti bi morala tako lepa, da se ji človek težko upre. Pomembna je njena vsakodnevna uporabnost - priročnost in prenosljivost. Njen cilj pa je, da vsebuje vse, kar pripomore k bogatemu vsakodnevnemu molitvenemu življenju in slavljenju.

Magnifikat, 2013,1
Revija izhaja mesečno, tujejezičnim izdajam je dodana posebna knjižica za božič in post. Majhnost knjižice zagotavlja, da jo lahko povsod nosimo s seboj in uporabimo vedno, ko se nam pokaže priložnost za molitev. Ker jo krasi lepa naslovnica z umetninami najlepših del evropske sakralne umetnosti in ima praktične platnice, elegantno tipografijo in je tiskana na biblijski papir, jo ljudje povsod po svetu zelo radi vzamejo za svojo.

S svojo lepoto in urejenostjo revija Magnificat vabi k slavljenju in ponotranjeni molitvi in pripomore k ohranjanju lepote pri liturgiji. Magnificat bo pripomogel k vaši duhovni rasti z vsakodnevnimi berili in meditacijami. V 12 številkah letno vam bodo na voljo molitve, življenjepisi svetnikov in prispevki o cerkveni umetnosti.


PRELISTAJ REVIJO



foto: Tatjana Splichal

Kupi v trgovini

Oče, zgodi se tvoja volja
Molitveniki
1,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh