Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V sebi nosite pogum in hvaležnost

Objava: 20. 08. 2005 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:15

V sebi nosite pogum in hvaležnost

Mavrica, društvo prijateljev otrok, v sodelovanju z revijo Mavrica in ob podpori založbe Družina in Slovenske karitas ter mnogih darovalcev in dobrotnikov je tudi letos povabila na morje otroke, ki na morske počitnice ne hodijo. Dva tedna, vsakič petdeset otrok, smo bivali v prostorih portoroške cerkve in okušali lepote obale.
Mavrica, društvo prijateljev otrok, v sodelovanju z revijo Mavrica in ob podpori založbe Družina in Slovenske karitas ter mnogih darovalcev in dobrotnikov je tudi letos povabila na morje otroke, ki na morske počitnice ne hodijo. Dva tedna, vsakič petdeset otrok, smo bivali v prostorih portoroške cerkve in okušali lepote obale. Starši so prispevali 10 000 tolarjev za vsakega otroka, če tega niso zmogli, smo denar dobili drugje. Letos se je prijavilo preveč otrok, šestdeset smo jih usmerili k prijaznemu župniku iz Griž, Jožetu Planincu, ki že vrsto let organizira počitnice v Ankaranu. Tudi tam so se imeli otroci lepo.

Mavrica je v Portorožu pripravila program približno tako kot vsako leto: učili smo se plavati, delali smo razglednice in spominčke, barvali mikice in smuči, peli in plesali, se peljali z ladjo na ogled Izole ali Pirana, skakali, se vozili z avtomobilčki in po toboganu, opazovali čudovito božje stvarstvo – in vse dni pletli prijateljstvo. Vse to so s pri...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh