Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Avto zapeljal prijateljico

Objava: 08. 10. 2005 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Avto zapeljal prijateljico

Prijateljica je pred časom naredila vozniški izpit. Od tega dogodka se je zelo spremenila. Starši ji odstopajo družinski avto in ona se vozi, če je potrebno ali ne. Ne samo, da se vozi brez cilja, ampak tudi tvegano preizkuša, koliko zmore.
Prijateljica je pred časom naredila vozniški izpit. Od tega dogodka se je zelo spremenila. Starši ji odstopajo družinski avto in ona se vozi, če je potrebno ali ne. Ne samo, da se vozi brez cilja, ampak tudi tvegano preizkuša, koliko zmore. Prej je bila bolj zadržana in mirna, zdaj se pa prav postavlja in zlahka naseda nekaterim, ki jo spodbujajo, naj vozi drzneje. Ko sem ji povedala, kaj si mislim, je rekla, da sem ji nevoščljiva. Kako naj jo prepričam, da ji hočem dobro?

Ksenija


Zanimivo, da je tokrat avto »zapeljal« dekle. Navadno opazimo nekaj podobnega pri fantih, ki so po naravi bolj nagnjeni k preizkušanjem svojih meja in zmogljivosti in pri tem postane avto ali motor ali kolo samo podaljšano sredstvo preizkušanja sebe. V to jih sili iskanje lastne identitete in odkrivanje svojih lastnosti. Kdo sem jaz in kakšen sem?

Starši in prijatelji lahko mladostniku dopovedujejo, da je močan in spreten, a marsikdo bo to verjel šele, ko bo na s...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh