Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zadetek v polno in strel v prazno

Objava: 15. 10. 2005 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Zadetek v polno in strel v prazno

… vedno, ko se oglasijo cerkveni predstavniki in v javnosti odločno povedo, kakšno je stališče Cerkve in nauka evangelijev, se oglasijo »napredni« in Cerkev v javnosti najprej podučijo, da je država laična, nakar začnejo kriviti Cerkev in njene predstavnike za vse mogoče, predvsem pa nanjo kažejo s prstom kot na nosilko »nazadnjaških« idej.
Zadetek v polno...

… vedno, ko se oglasijo cerkveni predstavniki in v javnosti odločno povedo, kakšno je stališče Cerkve in nauka evangelijev, se oglasijo »napredni« in Cerkev v javnosti najprej podučijo, da je država laična, nakar začnejo kriviti Cerkev in njene predstavnike za vse mogoče, predvsem pa nanjo kažejo s prstom kot na nosilko »nazadnjaških« idej. Tako se je zgodilo v Itali ji, ko so mladi prenapeteži kardinala Ruinija javno izžvižgali v Sieni, ker je nekaj dni prej javno povedal, kakšno je stališče Cerkve do zunajzakonskih zvez. Tako se je zgodilo tudi po referendumu o novem zakonu za RTV v Sloveniji, na katerem je klavrno propadla vsa »elita naprednjakov«, ki so tik pred referendumom spet pozabili, kakšni lakaji so donedavnega bili.
Urednik Jurij Paljk v Novem glasu


Milan Kučan se je prek svoje nekdanje svetovalke oglasil, da tega /kot se je po TVS kot tiha resnica širilo, da je predsednik Kučan sam izbiral no...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh