Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od tedna do tedna

Objava: 04. 03. 2006 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:30

Od tedna do tedna

Papež Benedikt XVI. je v nedeljo, 26. februarja, katoličane pred začetkom postnega časa pozval k resni spreobrnitvi in pripravi na veliko noč. V sredo, 1. marca, začeti čas spokornosti nas vabi k odpovedi in h kesanju, je poudaril papež.
Visoko avstrijsko odlikovanje Bernardi Fink – Avstrijski zvezni kancler Wolfgang Schüssel je 21. februarja v svojih prostorih na Dunaju slovenski mezzosopranistki Bernardi Fink, rojeni v Argentini, podelil visoko državno odlikovanje – častni križ za znanost in umetnost. Dobila ga je za svoje številne kakovostne koncertne in operne nastope na Dunaju in po drugih avstrijskih glasbenih središčih. Velika umetnica svetovne ravni je skromno izjavila, da poje, ker ji je Bog dal ta dar in veselje. Rada razveseljuje poslušalce, Dunaj in Avstrija pa sta ji všeč zaradi bogatega glasbenega izročila. Izjemnega priznanja izjemni glasbeni umetnici se veselimo tudi na Družini.

VATIKAN – Papež Benedikt XVI. je v nedeljo, 26. februarja, katoličane pred začetkom postnega časa pozval k resni spreobrnitvi in pripravi na veliko noč. V sredo, 1. marca, začeti čas spokornosti nas vabi k odpovedi in h kesanju, je poudaril papež. 40-dnevnega posta ne smemo jemati kot težko breme, marveč k...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh