Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Uspešne mame, pa očetje tudi!

Objava: 29. 04. 2006 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 26.04.2006 / 11:05

Uspešne mame, pa očetje tudi!

Na prelepo pomladno soboto, 22. aprila, kot naročeno za srečanje družin, se je v Šentjakobu ob Savi zbralo več kot 500 družin, podpornikov in prostovoljcev, ki jih med seboj v trdno prijateljsko, mišljenjsko in duhovno verigo povezuje dobrodelna družinska ustanova Anin sklad.

Na prelepo pomladno soboto, 22. aprila, kot naročeno za srečanje družin, se je v Šentjakobu ob Savi zbralo več kot 500 družin, podpornikov in prostovoljcev, ki jih med seboj v trdno prijateljsko, mišljenjsko in duhovno verigo povezuje dobrodelna družinska ustanova Anin sklad. Srečanje so začeli z mašo v župnijski cerkvi sv. Jakoba. Daroval jo je član uprave Aninega sklada salezijanec Janez Potočnik, udeleženci pa so pri njej po družinsko živahno sodelovali. V govoru je mašnik opozoril na vrednoto družine v slovenskem prostoru. Posebej družine, odprte novemu življenju.

Takšne kakršne združuje Anin sklad. O tej odprtosti, veselju in ljubezni, starševski odgovornosti in skrbi pa tudi zaskrbljenosti tistih, ki se v slovenskem prostoru tako ali drugače posvečajo družini, je po maši na prostoru Pod skalco več spregovorila predsednica uprave Aninega sklada Marija Šterbenc. Opozorila je, da so v javnosti prikazane vse vrste »uspešnosti« (tudi na področju ženskih dejavnosti), le ma...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh