Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žaljiv nastop pevke Madonne

Objava: 12. 08. 2006 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 08:54

Žaljiv nastop pevke Madonne

Katoliški, muslimanski in judovski voditelji v Rimu so skupaj obsodili pop zvezdo Madonno, ki je v okviru svoje turneje »Confession Tour« tudi v italijanski prestolnici posnemala križanje – nosila je trnjevo krono in se spustila na velik bleščeč križ

Katoliški, muslimanski in judovski voditelji v Rimu so skupaj obsodili pop zvezdo Madonno, ki je v okviru svoje turneje »Confession Tour« tudi v italijanski prestolnici posnemala križanje – nosila je trnjevo krono in se spustila na velik bleščeč križ.

Kritizirali so jo že med njenimi nastopi v Združenih državah, verski predstavniki v Rimu pa so ta prizor križanja ocenili kot bogoskrunstvo. »Ta koncert je bogoskrunsko izzivanje vere in profanacija križa,« je dejal kardinal Ersilio Tonini. To, da se povzpne na križ in nosi trnjevo krono kot sodobni Kristus, je p. Manfredo Leone označil za nespoštljivo, provokativno dejanje. Vodja italijanskih muslimanov Mario Scialoja je dejal, da je njena zamisel stvar slabega okusa in da naj gre domov. Njen nastop je obsodil tudi predstavnik Judov Riccardo Pacifici.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh