Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Cirkus gostoval pri papežu – Papež Benedikt XVI

Objava: 28. 01. 2006 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:30

Cirkus gostoval pri papežu – Papež Benedikt XVI

Papež Benedikt XVI. pri splošnih avdiencah sprejema najrazličnejše osebnosti in skupine. Včasih ga kdo tudi razvedri. Člani in članice enega izmed italijanskih cirkusov so mu ob koncu splošne avdience 18. januarja pokazali nekaj vratolomnih cirkuških točk in spretnosti.

Cirkus gostoval pri papežu – Papež Benedikt XVI. pri splošnih avdiencah sprejema najrazličnejše osebnosti in skupine. Včasih ga kdo tudi razvedri. Člani in članice enega izmed italijanskih cirkusov so mu ob koncu splošne avdience 18. januarja pokazali nekaj vratolomnih cirkuških točk in spretnosti.

DUNAJ – Apostolski nuncij v Avstriji nadškof Edmond Farhat je pri novoletnem sprejemu, ki ga je za diplomate priredil avstrijski predsednik Heinz Fischer, pozval, naj Avstrija, »zvesta zgodovinskemu poslanstvu graditeljice mostov med Vzhodom in Zahodom«, še naprej skrbi za blaginjo narodov, utrditev demokracije in miru.

ZAGREB – Predsednik hrvaške vlade Ivo Sanader in vrhbosenski (sarajevski) nadškof kardinal Vinko Puljić sta na sprejemu ob 14. obletnici diplomatskega priznanja Hrvaške zahtevala enakopravnost Hrvatov z drugimi prebivalci Bosne in Hercegovine. Kardinal je časnikarjem izjavil: »Bojim se, da bodo Hrvati v Bosni in Hercegovini z novo ustavo postali drugoraz...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh