Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mami, zelo si lepa!

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 24. 03. 2007 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.03.2007 / 09:59

Mami, zelo si lepa!

Veselili smo se žarkov ljubezni v naših domovih, v tednu, ki je pred nami pa bomo pozorni na mamino toplino. Tolikokrat se nam zdi samoumevno, da je tako, da pozabimo, kako je lepo, če smo ji hvaležni za vse, kar od nje prejemamo. Imamo novo priložnost, da ji pokažemo hvaležnost!

Z malimi dejanji pozornosti smo razveseljevali in se zahvaljevali našim očetom. Veselili smo se žarkov ljubezni v naših domovih, v tednu, ki je pred nami pa bomo pozorni na mamino toplino. Tolikokrat se nam zdi samoumevno, da je tako, da pozabimo, kako je lepo, če smo ji hvaležni za vse, kar od nje prejemamo. Imamo novo priložnost, da ji pokažemo hvaležnost!



»Mami, zelo si lepa!« Iskreno občudovanje naših otrok me nagovarja. Mamina lepota ni v njenih oblekah, pričeski ali kakršnih koli modnih dodatkih. V otroških očeh je lepota v ljubeči mamini skrbi zanj, v objemu in pogledu, ki izžareva njeno ljubezen in gotovost, da je vedno z njim. »Kako si lepa, ker si z mano in imaš čas zame!« Še tako opevana lepota v televizijskih reklamah in po najrazličnejših modnih revijah se ne da primerjati z lepoto ljubeče mame. Kako nekaj lepega nam odkriva iskreno otroško občudovanje!


» /…/ za izgubo imam vse zaradi vzv...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh