Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prepustimo se lepoti življenja

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 13. 10. 2007 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 11:29

Prepustimo se lepoti življenja

Narava se je odela v čudovite jesenske barve, in ko posije sonce, nam ob tej lepoti zapoje srce skupaj s psalmistom: »Pojte GOSPODU novo pesem, ker je storil čudovita dela« (Ps 98,1)


Narava se je odela v čudovite jesenske barve, in ko posije sonce, nam ob tej lepoti zapoje srce skupaj s psalmistom: »Pojte GOSPODU novo pesem, ker je storil čudovita dela« (Ps 98,1).

Za nami je teden družine. Kako smo ga preživeli? Smo v nenehnem hitenju našli nekaj časa za izlet v naravo, prijeten klepet, družabno igro? Morda nas je čas celo prehitel, imamo pa možnost, da si ga vzamemo zdaj. Ne zamudimo trenutkov v krogu naših najbližjih.

»Kaj imate najraje pri svojih starših?« sem spraševala prvošolce. »Najlepše mi je, ko me vzamejo v naročje in me objamejo, ker me imajo radi,« je pogumno odgovorila ena izmed njih, ko so vsi najprej pomislili, kako so veseli vsega, kar dobijo. Njenemu odgovoru so pritrdili tudi ostali.

Tempo življenja nas sili naprej, da se večkrat ne utegnemo niti ustaviti in se prepustiti lepoti Življenja, ki se pokaže v iskrenem pogle...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh