Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Opusti kajenje in zmagaj!

Za vas piše:
Janez Rifel
Objava: 19. 04. 2008 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2010 / 07:09

Opusti kajenje in zmagaj!

Letos bo maja v Sloveniji in po svetu spet akcija Opusti kajenje in zmagaj. Po vsem svetu bodo kadilci in kadilke, ki bodo sodelovali pri akciji, poskušali štiri tedne, od 2. do 29. maja, preživeti brez tobačnega dima

Vprašanja lahko pošljete na zivljenje@druzina.si

Letos bo maja v Sloveniji in po svetu spet akcija Opusti kajenje in zmagaj. Po vsem svetu bodo kadilci in kadilke, ki bodo sodelovali pri akciji, poskušali štiri tedne, od 2. do 29. maja, preživeti brez tobačnega dima.

Akciji se lahko pridružijo vsi, ki so stari vsaj 18 let in redno kadijo vsaj eno leto. Udeleženci morajo izpolniti in poslati podpisano prijavnico, ki je na voljo v zdravstvenih domovih in lekarnah, na CINDI Slovenija, ali se prijaviti prek spletnega naslova www.cindi-slovenija.net najpozneje do 2. maja 2008, to je na dan prenehanja kajenja.

Poleg posameznikove odločitve o prenehanju kajenja je pomembna tudi podpora najbližjih. Vsak udeleženec lahko izbere pomočnika, ki je lahko kdor koli: partner, sorodnik, sodelavec, zdravstveni delavec, nekadilec ali kadilec. Pomočnik, ki bo naveden na največ prijavnicah, bo dobil posebno nagrado.
Med sodelujočimi v...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh