Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Delaj dobra dela

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 12. 12. 2009 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.07.2011 / 10:24

Delaj dobra dela

Se še vedno ukvarjaš s tem, kaj boš podaril/a prijatelju, svojemu dekletu/fantu, staršem, sorodnikom ... za božič? Adventni in božični čas pa ni namenjen obdarovanju samo tistih, ki so ti najbližje.
Se še vedno ukvarjaš s tem, kaj boš podaril/a prijatelju, svojemu dekletu/fantu, staršem, sorodnikom ... za božič? Adventni in božični čas pa ni namenjen obdarovanju samo tistih, ki so ti najbližje. Zbrali smo nekaj idej, ki naj ti bodo v izziv, da pomisliš, kako bi osrečil tiste, ki se ti zdijo manj srečni ... Bodi iznajdljiv/a!

1. Da bo še komu toplo ...
Zima zna biti še kako mrzla, zlasti če je stari plašč že zguljen, če je bundo napadla plesen ali jo je kdo celo ukradel ... Pobrskaj po svoji omari in poišči oblačila, ki jih ne nosiš več, pa so še cela: tople nogavice, puloverje, bunde, plašče, šale, rokavice ... Vprašaj še prijatelje in sorodnike, ali imajo v omari kaj, česar ne uporabljajo več. Vse lepo zloži in pelji na Karitas ali pa kar sam komu podari. Ko se boš zavijal/a v toplo bundo ali plašč, naj te še dodatno greje misel, da si nare...

Preberi tudi

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh