Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kuharji smo kot umetniki

Za vas piše:
Mica Škoberne
Objava: 30. 10. 2010 / 22:00
Čas branja: 8 minut
Nazadnje Posodobljeno: 19.07.2011 / 10:16
Kuharji smo kot umetniki

Kuharji smo kot umetniki

Štefan Sraka se pri 24 letih ponaša že s petletnimi izkušnjami uspešnega dela v kuhinji Term 3000 in nagradami z domačih in mednarodnih kuharskih tekmovanj (Global Chef Challenge na Portugalskem, Gast v Celovcu …).
Štefan Sraka se pri 24 letih ponaša že s petletnimi izkušnjami uspešnega dela v kuhinji Term 3000 in nagradami z domačih in mednarodnih kuharskih tekmovanj (Global Chef Challenge na Portugalskem, Gast v Celovcu …). Je član slovenske mladinske kuharske reprezentance, ki je na olimpijadi leta 2008 v Erfurtu osvojila bronasto medaljo, na letošnjem Gostinsko-turističnem zboru pa zlato. Tekmovanja so mu v poseben izziv, so adrenalin, kar pa ne pomeni, da ga vsakdanjik v kuhinji dolgočasi. V ustvarjanju s hrano namreč izjemno uživa in se trudi biti vsak dan boljši. Zlahka te prepriča, da je kuhanje prava umetnost …



Kaj najraje ješ?
Prehranjevanje je zame užitek in način izražanja. Uživam v najrazličnejši hrani in rad poskušam nove jedi. Kot Prekmurec si včasih posebej zaželim prekmurske kuhinje in o...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh