Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Starši želijo boljšo šolo

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 18. 06. 2011 / 22:00
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 16.06.2011 / 08:17

Starši želijo boljšo šolo

Starši se povezujejo: slovensko šolsko polje potrebuje pridne roke staršev, organiziranih v nacionalno zvezo. V sredo, 8. junija, so v prostorih šolskega ministrstva starši osnovnošolcev ustanovili Zvezo aktivov svetov staršev Slovenije (ZASSS), v katerega je vključenih enajst aktivov z različnih koncev Slovenije. Za prvega predsednika te zveze so izvolili dr. Antona Medena iz domžalsko-kamniške regije.

Starši se povezujejo: slovensko šolsko polje potrebuje pridne roke staršev, organiziranih v nacionalno zvezo.

V sredo, 8. junija, so v prostorih šolskega ministrstva starši osnovnošolcev ustanovili Zvezo aktivov svetov staršev Slovenije (ZASSS), v katerega je vključenih enajst aktivov z različnih koncev Slovenije. Za prvega predsednika te zveze so izvolili dr. Antona Medena iz domžalsko-kamniške regije.

Ana Jakšič, sklicateljica srečanja in predsednica aktiva ljubljanskih svetov staršev, je nastajanje zveze pospremila z besedami: »Predstavnikom staršev se nam je po mnogih letih delovanja uspelo organizirati v zadostnem številu, da lahko ustanovimo Zvezo aktivov svetov staršev Slovenije.« Poudarila je, da so starši enakovreden udeleženec v skrbi za kakovostno rast šolskega polja in se razveselila množičnega odziva staršev.

Kot so zapisali v ustanovni listini, je poslanstvo zveze skrbeti za kakovost slovenske šole: »Kakovostna šola mora temeljiti na...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh