Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vstajništvo ali civilna družba po slovensko

Ivan Štuhec
Za vas piše:
Ivan Štuhec
Objava: 27. 07. 2013 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 02.08.2013 / 06:23

Vstajništvo ali civilna družba po slovensko

Tistim, ki jim ni bilo jasno, za kaj je šlo pri mariborskem vstajništvu in pozneje pri vseslovenskem, upam, da jim postaja vsak dan bolj. Slovensko vstajništvo je čisto navadna lumpenproletarska revolucija, oženjena z interesi leve politične nomenklature in njihovih hlapcev na vseh ravneh javnih služb.

Tistim, ki jim ni bilo jasno, za kaj je šlo pri mariborskem vstajništvu in pozneje pri vseslovenskem, upam, da jim postaja vsak dan bolj. Slovensko vstajništvo je čisto navadna lumpenproletarska revolucija, oženjena z interesi leve politične nomenklature in njihovih hlapcev na vseh ravneh javnih služb. Temu dodajmo še staro borčevsko in udbovsko elito ter njihove vnuke in vnukinje in zadeva je bolj ali manj zaokrožena. V poletnih mesecih bodo vstajniki na počitnicah, Alenkina vlada pa bo skušala opraviti čim več podmiznih reči, kajti jesen bo vroča.

Zdaj gre za žepe ljudi, tja namreč segajo davki vseh vrst in sort, ki si jih umišlja najbolj nesposobna vlada, kar smo jih imeli v samostojni Sloveniji. Razen od lastnih interesov in interesov kakšne skrivne lože vodenega Viranta so v sedanji vladi skoraj sami novi obrazi. No, večni Erjavec, ki ga z njegovo upokojensko stranko ne v Evropi, ne v svetu nihče ne zna umestiti, kam spada, in kmetijski minister Židan, ki se je prve t...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh