Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Zaupanje je osnova vsakega odnosa«

Andrej Praznik
Za vas piše:
Andrej Praznik
Objava: 21. 06. 2014 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 21.07.2014 / 08:53
»Zaupanje je osnova vsakega odnosa«

»Zaupanje je osnova vsakega odnosa«

Majhna slovenska podjetja in samostojni podjetniki se na poklicni poti srečujejo z neštetimi birokratskimi ovirami in poplavo predpisov, ki se nenehno spreminjajo.


Majhna slovenska podjetja in samostojni podjetniki se na poklicni poti srečujejo z neštetimi birokratskimi ovirami in poplavo predpisov, ki se nenehno spreminjajo. Ker se s trudom posvečajo svoji dejavnosti, se večinoma ne morejo sami ukvarjati z njimi, zato potrebujejo vsaj občasno pomoč računovodskih in drugih strokovnjakov.

Ivanka Pavlič iz Kranja je ob razpadu bivše države ostala brez službe. Odločila se je za samostojno podjetniško pot in v začetku leta 1992 ustanovila računovodski servis Regal d. o. o. »Odločitev je bila premišljena. Sklenila sem, da bom delala to, kar znam,« se spominja začetkov pred dvaindvajsetimi leti. »Čeprav sem imela veliko družino s petimi otroki, sem se odločno spoprijela z začetnimi težavami. Bila sem v spodbudo tudi drugim, ki so se v tistem času odločali za podjetništvo. Znanka, ki ima uspešen kozmetični salon, mi je rekla: ‘Če...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh