Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Sloveniji zmoreš vse

Za vas piše:
Ivan Puc
Objava: 25. 01. 2014 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 28.01.2014 / 09:05

V Sloveniji zmoreš vse

Se je začela nova doba slovenske politike? Zaradi dveh herojev in herojinje iz protikorupcijske komisije, ki so bili za spreobrnitev Slovenije pripravljeni tvegati, da jih strpajo v zapor?

Se je začela nova doba slovenske politike? Zaradi dveh herojev in herojinje iz protikorupcijske komisije, ki so bili za spreobrnitev Slovenije pripravljeni tvegati, da jih strpajo v zapor? Tako smo se spraševali pred dobrim letom. Z odstopom nam je odgovorila kar Klemenčičeva trojka sama.

Predsedniku KPK ne moremo odreči, da s svojega položaja ni izvrstno uprizarjal vlogo instance, od katere je odvisna usoda s korupcijo prežete države. Njegov tako cenjeni izdelek, javnosti predstavljen samo v obliki poročila o premoženju predsednikov parlamentarnih strank, je takoj postal resnica, o kateri se ne razpravlja. Obe največji televiziji nista priredili okroglih miz različno mislečih, da bi se javnost lahko izrekla. Ko smo v kakšnem časopisu in na strankarsko-civilnodružbenem shodu le zaznali tudi disonantne tone, je bila to brezsramna specialna vojna. In že so v imenu pravne države in varstva dobrega imena padale ovadbe, vrstila s...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh