Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Postani svetnik v desetih dneh

Za vas piše:
Urša Černivec
Objava: 01. 11. 2014 / 23:00
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 06.11.2014 / 09:56

Postani svetnik v desetih dneh

Tadej Vindiš je kristjan, v zgodnjih tridesetih, srečno poročen, oče dveh otrok, po izobrazbi profesor pedagogike in teologije, dela v dveh domačih podjetjih, v prostem času (tega ima v zadnjih letih zase manj kot nekoč) pa mu je najljubša sodobna krščanska glasba.
Tadej Vindiš je kristjan, v zgodnjih tridesetih, srečno poročen, oče dveh otrok, po izobrazbi profesor pedagogike in teologije, dela v dveh domačih podjetjih, v prostem času (tega ima v zadnjih letih zase manj kot nekoč) pa mu je najljubša sodobna krščanska glasba in vse, kar je povezano z njo. Najvidnejši sadovi njegovega poslanstva in ljubezni do glasbe so skupina Svetnik in trije samostojni albumi ter založba Prepih Media, ki ponuja več kot 200 zgoščenk in krščanskih daril. Tokrat nas je zanimal njegov pogled na praznik vseh svetih in na svetost.

Tadej, kaj te je v življenju najbolj zaznamovalo?
Kaj me je zaznamovalo, ali kaj me ni zaznamovalo? Vse življenje je pot učenja, polna izkušenj, prijetnih ali neprijetnih, iz katerih se lahko kaj naučim, ali pa ne. Kakor koli se že moja življenjska zgodba obrača, pa verjamem, da sem najbolj zaznamovan od Boga. Pa ne, da sem kaj posebnega, da ne bi narobe razumeli. Verjamem, da nisem tukaj slučajno ali po nesreči,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh