Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Spremembe pred Dnevnikom

Za vas piše:
K. C.
Objava: 10. 01. 2015 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 07.01.2015 / 09:16

Spremembe pred Dnevnikom

Po novem letu se bo dejansko nekaj spremenilo. Na prvem programu RTV Slovenija si bomo lahko napeli možganske celice v novem kvizu Vem! oziroma se nasmejali angleškemu humorju.

Po novem letu se bo dejansko nekaj spremenilo. Na prvem programu RTV Slovenija si bomo lahko napeli možganske celice v novem kvizu Vem! oziroma se nasmejali angleškemu humorju. Oboje bo predvajano tik pred Dnevnikom, zato se bo nekoliko spremenila programska shema v časovnem pasu med 18. in 19. uro. Spremembe bodo začele veljati v ponedeljek, 5. januarja 2015.

Pol ure prej kot do zdaj se bo začel Infodrom, prvi in edini dnevnik za otroke in mlade, ki je decembra prejel nagrado Evropske zveze javnih radijskih in televizijskih postaj (EBU) za odličnost v podajanju novic za otroke, pri utemeljitvi pa so poudarili tudi upoštevanje visokih novinarskih načel etike. Mladi si gledalci bodo svoj dnevnik, ki jih vzgaja v aktivne in informirane državljane ter jih s posredovanjem različnih tematik uči utemeljevanja svojega lastnega razmišljanja in strpnosti, ogledali že ob 18. uri.

Takoj za Infodromom bodo na svoj račun prišli najmlajši. Risanke bodo na sporedu deset minut čez 1...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh