Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Leto 2015 na Televiziji Slovenija

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 24. 01. 2015 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 21.01.2015 / 12:07

Leto 2015 na Televiziji Slovenija

Televizija Slovenija je v četrtek, 15. januarja, predstavila, kaj si bomo v letu 2015 lahko ogledali na njihovih programih.

Televizija Slovenija je v četrtek, 15. januarja, predstavila, kaj si bomo v letu 2015 lahko ogledali na njihovih programih. O svojem delu so spregovorili generalni direktor RTV Slovenija Marko Fili, direktorica Televizije Slovenija Ljerka Bizilj ter vodje športnega, kulturnega in razvedrilnega programa.

Javna televizija je dolžna podpirati tudi tiste vsebine, ki ekonomsko niso upravičene, vendar so kljub temu zelo pomembne za določene skupine gledalcev. Prav temu je namreč namenjen RTV-prispevek, je poudaril Marko Fili. Nova direktorica Televizije Slovenija pa je napovedala spremembe: »Ugotavljam, da so kolegi pripravljeni na spremembe na bolje! Pripravljamo notranjo reorganizacijo Televizije, saj imamo zelo sodobno tehnologijo in je temu treba marsikaj prilagoditi.« Dodala je še, da je pred njimi še veliko dela. »Najtežje delo nas čaka na področju programa. Programska shema je postavljena, manjše stvari je mogoče prilagajati, večje pa bomo po dobrem razmis...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh