Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Čestitka nadškofa Zoreta Petru Prevcu

Za vas piše:
Stanislav Zore
Objava: 02. 04. 2016 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 31.03.2016 / 11:39

Čestitka nadškofa Zoreta Petru Prevcu

Skozi celotno sezono smo navdušeno in s skrbjo spremljali Vaše nastope in nastope cele ekipe, zlasti Vašega brata Domna.

Spoštovani svetovni prvak, dragi letalec Peter Prevc! Skozi celotno sezono smučarskih skokov smo navdušeno in s skrbjo spremljali Vaše nastope in nastope cele ekipe, zlasti Vašega brata Domna. Navdušeno zaradi tega, ker smo bili nadvse veseli Vaših uspehov, s skrbjo pa zato, ker se zavedamo, kako malo je potrebno, da se ob najboljši volji in pripravljenosti vse ne izide v skladu z željami in pričakovanji. Zato Vam ob koncu sezone čestitam k vsem dosežkom, ki ste jih osvojili v tej zimi, zlasti k naslovu zmagovalca svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih.

Posebej bi se Vam rad zahvalil za treznost in skromnost, ki jo je bilo čutiti iz vsakega Vašega nastopa pred novinarji. Kakor so mi bili v veselje Vaši uspehi, sem večkrat zaploskal ob izjavah, s katerimi ste novinarje in vse nas postavljali na realna tla. Odkrito ste vsem nam povedali, da hlepimo po rekordih, namesto da bi uživali v predstavah, ki smo jih bili deležni skoku vsakega posameznika, ki se je spustil po...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh