Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tradicionalni semenj v Kokri.

Objava: 23. 07. 2016 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2016 / 12:18

Tradicionalni semenj v Kokri.

V nedeljo, 19. junija, je Turistično društvo Kokra v sodelovanju z občino Preddvor pripravilo tradicionalni semenj v Kokri.
V nedeljo, 19. junija, je Turistično društvo Kokra po maši v sodelovanju z občino Preddvor pripravilo na trgu pred cerkvijo tradicionalni semenj v Kokri. Mašo v župnijski cerkvi Brezmadežnega spočetja Device Marije v Kokri je daroval župnik Miha Lavrinec, ki je pred cerkvijo tudi blagoslovil več kot 120 koles in kolesarjev. Prepeval je cerkveni zbor pod vodstvom Ane Valjavec. »Prvič so pripravili blagoslov koles pred tremi leti, pobudo zanj pa je dal že pokojni nekdanji vrhunski kolesar in olimpijec Bojan Udovič«, je povedal predsednik TD Kokra Jože Arnež.

Dolina Kokre je namreč priljubljena tura s ciljem na Jezerskem. V kulturnem programu se je predstavila Pihalna godba iz Vodic. Obiskovalcem od blizu in daleč pa je bila na voljo domača hrana. Sprehodili so se lahko ob trinajstih stojnicah in si med drugim ogledali prikaz izdelovanja košar in ret, steklenih izdelkov in izdelkov iz bakra, kvačkanih nageljnov, poslikav na stekl...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh