Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Martinovo romanje

Objava: 08. 07. 2017 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 05.07.2017 / 10:15

Martinovo romanje

V starosti se redkeje odpravljamo na potovanja, saj si jih vse teže privoščimo, pa tudi telo si raje privošči več počitka.


V starosti se redkeje odpravljamo na potovanja, saj si jih vse teže privoščimo, pa tudi telo si raje privošči več počitka. Vendar je prav, da se kljub temu občasno odpravimo na oddih – morda na potovanje, da spoznamo nove kraje in ljudi, morda na romanje, da se zahvalimo za prejete milosti in prosimo blagoslova, vedno pa tudi zato, da si vzamemo čas za prijetno druženje s prijatelji. Sodelavci župnijske Karitas Križe smo se z mislijo na vse našteto odločili, da ostarele, bolnike in invalide tudi letos povabimo na enodnevno Martino romanje, tokrat v Ljubljano. Obiskali smo župnijsko cerkev v Dravljah, ljubljansko stolnico sv. Nikolaja, bogoslovno semenišče in cerkev sv. Jožefa z Ignacijevim domom duhovnosti.

Tradicionalno srečanje starejših, bolnikov in invalidov smo v župnijski cerkvi povišanja svetega Križa v Križah pripravili v nedeljo, 28. maja; teden pred tem pa smo se pri maši zbrali skupaj z zakonci, ki v letošnjem letu obha...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh