Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pastoralno leto v Kidričevem

Objava: 08. 07. 2017 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 05.07.2017 / 08:56

Pastoralno leto v Kidričevem

Župnija Svete družine v Kidričevem (Zvezni dolini) vsako leto na koncu pastoralnega leta obhaja župnijski dan in se razveseli svojega dela.


Župnija Svete družine v Kidričevem (Zvezni dolini) vsako leto na koncu pastoralnega leta obhaja župnijski dan in se razveseli svojega dela, župnijski pastoralni svet pa pregleda, kaj je bilo storjeno in kaj bo prednostna naloga v prihodnjem pastoralnem letu.

Letos smo na zadnjo nedeljo v maju obhajali trideseto obletnico posvetitve naše cerkve. Slovesnost je vodil mariborski nadškof metropolit Alojzij Cvikl. Ob tej priložnosti je blagoslovil nova okna in prepleskano notranjost župnišča, obnovljena korpusa na križu na pokopališču in križu na vhodu v cerkev, novi ambon za zimsko kapelo in otroška igrala pred veroučno učilnico. Verniki niso pozabili na župnika in so mu podarili prekrasno štolo, ki jo je nadškof tudi blagoslovil in jo župniku po blagoslovu slovesno nadel. Po slovesni maši, pri kateri je prepeval cerkveni in otroški zbor, je pastoralni svet pripravil enourni duhovni kulturni program in prikazal 30-letno delo komisije...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh