Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

So vzhodnjaške verske prakse škodljive?

Anton Jamnik
Za vas piše:
Anton Jamnik
Objava: 11. 08. 2018 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 08.08.2018 / 09:29

So vzhodnjaške verske prakse škodljive?

asledila sem mnenja nekaterih eksorcistov in teologov, da so lahko različne vzhodnjaške prakse (joga, reiki, feng šu ...), pa tudi homeopatija in bioenergija, nevarne za kristjana.
Zasledila sem mnenja nekaterih eksorcistov in teologov, da so lahko različne vzhodnjaške prakse (joga, reiki, feng šu ...), pa tudi homeopatija in bioenergija, nevarne za kristjana. Zakaj bi Bog, stvarnik vsega vesolja, dopustil, da so nekatere prakse, nekatere energije škodljive? Hvala za odgovor.
Marta


Odovarja dr. Anton Jamnik
Vprašanje, ki ste ga postavili, je izjemno zanimivo. V zadnjih letih zelo veliko obiskujem univerze v Indiji, Koreji, Vietnamu in na Japonskem ter zadnja leta predvsem na Kitajskem. Zelo veliko se srečujem z ljudmi Daljnega vzhoda in imam tam zelo dobre prijatelje. Z njimi me je seznanil predvsem sošolec z Oxforda ter škof v Luksemburgu Jean Claude, ki je bil več kot 20 let v Tokiu na Japonskem, in moj dragi prijatelj p. Vladimir Kos.
Veliko prijateljev imam na tem območju, nekateri so kristjani, večinoma pa so hindujci, budisti, konfucionisti (Kitajska) ali pripadniki drugih vzhodnih verst...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh