Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Izbrani izmed 20.000 udeležencev kongresa družin!

Za vas piše:
Marjana Debevc
Objava: 01. 09. 2018 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 03.09.2018 / 12:56
Izbrani izmed 20.000 udeležencev kongresa družin!

Izbrani izmed 20.000 udeležencev kongresa družin!

Katarina, Marko, Lovro, Timotej in Tinkara so se kot predstavniki Slovenske škofovske konference udeležili svetovnega dneva družin na Irskem.
Na spletu smo lahko v preteklih dneh zasledili slike slovenske družine, predstavnice na svetovnem srečanju družin v Dublinu. Na kongresu so bili celo izbrani, da so med sveto mašo prinesli darove na oltar. In kdo je družina Nzobandora?
Prihajajo iz Logatca in imajo štiri otroke. Na slikah smo sicer lahko videli samo tri, saj jih prvi, Žan, že spremlja iz nebes.
Katarinina in Markova pustolovščina življenja se je sicer začela pred 18 leti. »Že od začetka sva najin odnos vzela zares in tako postavila temelje najine zveze, na katerih še vedno sloniva. Verjameva, da je eden bistvenih temeljev komunikacija – med nama in z Bogom,« pripovedujeta.

Ta pa je bila postavljena na posebno preizkušnjo v času, ko sta pričakovala prvega otroka. Na zdravniškem pregledu teden dni pred rokom poroda ju je šokirala novica, da otroku srce ne bije več. V težkem obdobju žalo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh