Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Voditelji DiŽ na usposabljanju

Za vas piše:
Urša Černivec
Objava: 13. 10. 2018 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 15.10.2018 / 13:12

Voditelji DiŽ na usposabljanju

Prvo septembrsko soboto in nedeljo je bilo v Domu sv. Jožef v Celju usposabljanje voditeljskih parov zakonskih skupin Dajemo naprej.


Prvo septembrsko soboto in nedeljo je bilo v Domu sv. Jožef v Celju usposabljanje voditeljskih parov zakonskih skupin Dajemo naprej, ki ga je organiziralo društvo Družina in Življenje. Udeležilo se ga je 84 parov iz vse Slovenije.

Že zjutraj smo stopili pred Najsvetejše in izročili svoje prošnje Bogu. V dvorani nas je nagovoril Benjamin Siter in dejal, da molitev ne spreminja Boga, ampak tistega, ki moli. Sledilo je plenarno predavanje Vilme in Danija Siterja o tem, kako nujno je, da vsaj odstotek časa (približno 15 minut na dan) posvetimo branju Božje besede in razmišljanju o njej. Izkusila sta, da se problemi skrčijo, ko dovolimo Bogu, da postane velik v nas, ko mu vsak dan damo svoj čas in prostor. Aleš Čerin je predaval o vodenju samega sebe in kako z ženo Marinko gradita tim. Kljub različnosti se trudita za edinost. Povabil nas je, da preprosto cenimo tisto področje, na katerem je naš zakonec dober. V manjših skupinah smo par...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh