Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Decembrske lučke

Za vas piše:
Tatjana Splichal
Objava: 05. 01. 2019 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.01.2019 / 08:16

Decembrske lučke

Knjižni sejem – Med vsemi bogatimi predstavitvami knjig sem za objektiv meseca izbrala sestro Emanuelo, ki je skupaj s pisateljico Anjo Klančar spregovorila o smrti in umiranju.
Knjižni sejem – Med vsemi bogatimi predstavitvami knjig sem za objektiv meseca izbrala sestro Emanuelo, ki je skupaj s pisateljico Anjo Klančar spregovorila o smrti in umiranju. Vse, ki smo prišli na predstavitev knjige Ko izgubiš, pa tudi mimoidoče obiskovalce, so razmišljanja sestre Emanuele klicale k življenju, k veselju do življenja. Draga sestra Emanuela, Bog vas živi!

Marta Marolt – V galeriji Družine smo se srečali tudi z glasbenico Marto Marolt. Njene pesmi lahko prebirate v reviji Magnificat in Adventni sopotnik. Ob koncu večera smo umetnico ujeli v objektiv skupaj z družinskimi člani – priložnost, da ji ob življenjskem jubileju zaželimo še veliko zdravih, srečnih in ustvarjalnih let.

Dob – Na nedeljo veselja smo predstavili tednik Družina v župniji Dob pri Domžalah. Tisto nedeljo so se v župniji predstavili tudi skavti. Njihova priložnostna darilca naj bodo voščilo za leto, ki ga pričenjamo. Upam in želim, da bi znali živeti v veselju...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh