Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ko se mlada zakonca soočita s hudo boleznijo

Za vas piše:
Lojze Grčman
Objava: 16. 03. 2019 / 23:00
Čas branja: 9 minut
Nazadnje Posodobljeno: 13.03.2019 / 13:30

Ko se mlada zakonca soočita s hudo boleznijo

Možganski tumor, ki so ga odkrili leta 2010, šest operacij, nihajoče zdravstveno stanje, tesnoba negotovosti, možnost smrti v brstenju mladosti.

Možganski tumor, ki so ga odkrili leta 2010, šest operacij, nihajoče zdravstveno stanje, tesnoba negotovosti, možnost smrti v brstenju mladosti. Vse to in še precej več je preizkušalo zakon Tilna in Natalije Mlakar. A vendarle verjameta, da je imelo vse smisel, četudi ga nista vselej videla. V zadnjih dveh letih je njuno življenje le zaplulo v malce mirnejše vode, z njima pa pluje tudi hčerka, osemmesečna Ana Sofija.

    Poporočni meseci so ponavadi polni sanj, načrtov, razmišljanj o prihodnosti, vznemirljivega čutenja novonastale dvojine in razmišljanja o množini. Pri vaju je vse to kmalu po poroki prekinila težka diagnoza – možganski tumor. Kako sta se odzvala nanjo?
Natalija: Že prej sem imela glavobole in razne druge simptome. Ko je nastopil pregled z magnetno resonanco, sem si mislila, da morda to ni nič posebnega. Spomnim se trenutka, ko je sestra delila izvide – vsem jih je le dala v roke, meni pa je dejala: »Zdravnik vam sporoča, da se lahko...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh