Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zakaj morajo biti moški v cerkvi odkriti?

Andrej Glavan
Za vas piše:
Andrej Glavan
Objava: 06. 07. 2019 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 03.07.2019 / 13:03

Zakaj morajo biti moški v cerkvi odkriti?

Vem, kaj mi boste odgovorili: da je to zaradi spoštovanja do Svetega. Kaj pa če je to zaradi zdravstvenih razlogov nemogoče?

Vem, kaj mi boste odgovorili: da je to zaradi spoštovanja do Svetega. Kaj pa če je to zaradi zdravstvenih razlogov nemogoče? Moj mož je dolga leta delal na prepihu v proizvodnji hali v tovarni in ima zaradi tega zelo občutljivo glavo. Že leta ni bil v cerkvi, glavo ima pokrito tudi doma v ogrevanem stanovanju in poleti. Najbolj mi je bilo hudo, ko sva praznovala zlato poroko, pa nismo mogli v cerkev. Pišem vam s prošnjo, če bi lahko ta predpis kako spremenili in dovolili plešastim možem vsaj kakšno preprosto pokrivalo. Mislim, da vam bo marsikateri starejši mož, ki je brez las, zelo hvaležen. 

MARJETA

Spoštovana gospa Marjeta!

Priznam, da sem bil po eni strani v veliki zadregi pri odgovarjanju na vaše vprašanje. Po drugi strani pa mi je prišlo na misel, ali je mogoče, da so nekateri v tako veliki zadregi za tako preproste stvari, kot je pokrivanje glave v cerkvi. Kako je mogoče, da nekdo, kot pravite za moža, zaradi tega ni bil...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh