Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Počitnice biserov za socialno ogrožene otroke

Za vas piše:
C. U.
Objava: 27. 07. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.07.2019 / 07:39

Počitnice biserov za socialno ogrožene otroke

V ponedeljek, 15. julija, se je v Portorožu začelo vsakoletno letovanje Slovenske karitas za socialno ogrožene otroke in mladostnike.

V ponedeljek, 15. julija, se je v Portorožu začelo vsakoletno letovanje Slovenske karitas za socialno ogrožene otroke in mladostnike. Na letovanjih, ki nosijo naslov Počitnice biserov, bo v naslednjih petih tednih letovalo 200 otrok in mladostnikov. Otroke izberejo župnijske Karitas iz celotne Slovenije. Z otroki bo več kot 100 mladih prostovoljcev in animatorjev. Od pomladi, preko poletja do jeseni je v Portorožu v Sončni hiši tudi letovanje starejših s 150 udeleženci in letovanje več kot 70 socialno ogroženih družin. Karitas vsako leto od meseca maja do septembra v različnih programih omogoči teden ali vsaj nekaj dni morja več kot 600 socialno ogroženim osebam.



Bog vas blagoslavljaj, draga Ana Oblak!

10. julija je praznovala 105. rojstni dan draga mama Ana Oblak iz Leskovice pod Blegošem. Dolga življenjska pot drage mame spremljajo križi in težave, vendar vse premaguje z ljubeznijo in dobroto plemenitega srca, ki je prežeto z vero, upanjem in lju...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh