Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabljeni na zlati most

Za vas piše:
Lojze Kozar ml.
Objava: 10. 08. 2019 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 07.08.2019 / 11:38
Vabljeni na zlati most

Vabljeni na zlati most

Zlato je dragocena kovina. Iz te dragocene kovine lahko nastane še nekaj dragocenejšega: zlat (poročni) prstan, zlata medalja.

Zlato je dragocena kovina. Iz te dragocene kovine lahko nastane še nekaj dragocenejšega: zlat (poročni) prstan, zlata medalja. Zlati so lahko maturanti, zakonci, mašniki. Zlati so tudi kraji: Zlato Polje v občini Lukovica, Kranj Zlato polje. Imamo pa tudi zlati most. Zlati most ni most čez Muro pa tudi ne čez Dravo ali Savo. Ta most ni narejen iz kovine, temveč ga je naredil zlatega, dragocenega Jezus Kristus, ki je na oltarju križa daroval svoje življenje za rešitev človeštva, tebe in mene. Ta most je oltar, na katerem Kristus obnavlja svojo daritev. Po tem mostu Kristus prihaja k nam in po tem mostu mi prihajamo k njemu.

Na zlati most z novo zavzetostjo stopamo v škofiji Mur­ska Sobota, ko se od letošnjega januarja spominjamo dogodkov in ljudi, ki so pred sto leti pripomogli k združitvi prekmurskih Slovencev z matičnim narodom. V soboto, 17. avgusta, ko se bomo v Beltincih slovesno zahvaljevali za stoletno združenost, vabimo na ta zlati most vse Slovence doma, v zamejstvu...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh