Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sabina Košmrl Kaučič: »Delim v želji, da bi izboljšala življenja drugih«

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 07. 03. 2020 / 23:00
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 06.03.2020 / 10:17

Sabina Košmrl Kaučič: »Delim v želji, da bi izboljšala življenja drugih«

Sveža Aleteina videovlogerka Sabina Košmrl Kaučič pravi, da je najprej mama treh otrok, dveh najstnic in malčka, žena in šele nato učiteljica, pisateljica in zaposlena v kreativnem kolektivu.

Sveža Aleteina videovlogerka Sabina Košmrl Kaučič pravi, da je najprej mama treh otrok, dveh najstnic in malčka, žena in šele nato učiteljica, pisateljica in zaposlena v kreativnem kolektivu. Za nas je spregovorila o svojih vlogih.


Pred kamero ste videti zelo sproščeni – kako vam to uspe?

O, ko slišim, da delujem sproščena, se razveselim. Morda je prednost, da sem kot profesorica navajena stati pred publiko. Sproščenost pride menda s »kilometrino«, a ostane spoštovanje in neka mera zadrege – ravno prav, da jemlješ te stvari resno in se nanje tudi zavzeto, s srcem pripraviš.


Kako ste začeli snemati videe za Aleteio?

Nekega poletnega dne me je Lojze (Grčman op. n.) zaradi moje knjige povabil na intervju. Nad mojimi besedami je bil prijazno navdušen. Prosil me je še za FB Live in en, dva, tri … je že snemal. Na lastno presenečenje se nisem znašla v preveliki zadregi, ljudje pa so se menda na tisti prispevek dobro odzvali. Neka...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh