Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 20. 06. 2020 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 17.06.2020 / 08:43

Žebljico na glavico

Komunistična logika takrat /med nasilno revolucijo/ in danes je podobna: Le eni naj vladajo, drugi naj se podredijo ne glede na ceno za narod in državo.

Komunistična logika takrat /med nasilno revolucijo/ in danes je podobna: Le eni naj vladajo, drugi naj se podredijo ne glede na ceno za narod in državo. A zaradi nje smo med vojno in po njej po moriščih ali v izgnanstvu izgubili cvet krščanskega in demokratičnega naroda. Sledila je negativna selekcija, delitev na prave in neprave ter orkestrirana gonja za oblast in privilegije do dandanašnjega dne. Osamosvojitelji so nam pred tridesetimi leti v DEMOSU sicer ustvarili državo, a so jo z gospodarskimi, pravnimi in medijskimi privilegiji spet prevzeli tisti, ki danes vpijejo, da je treba odstraniti Janševo vlado. Ali ni že čas, da temu rečemo enkrat ne, se postavimo na svoje noge ter končamo izkoriščanje naroda in države le za nekatere?

Radio Ognjišče /komentator dr. Janez Juhant


Če levičar danes uporablja besedo fašist, hoče povedati, da gre za nasprotnika socializma. In če reče antifašist, misli na zagovornika socializma. Tako preprosto je to....

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh