Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tomaž Kovšca in Miha Mišič: »Športniki priznajo, da je na dirki teže poročati kot tekmovati«

Za vas piše:
Tomaž Kavčič
Objava: 05. 09. 2020 / 22:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 03.09.2020 / 08:42

Tomaž Kovšca in Miha Mišič: »Športniki priznajo, da je na dirki teže poročati kot tekmovati«

Slovenski ljubitelji kolesarstva so v zadnjih letih že vajeni, da lahko znamenito dirko po Franciji, največjo kolesarsko dirko na svetu, spremljajo v živo na TV Slovenija.

Slovenski ljubitelji kolesarstva so v zadnjih letih že vajeni, da lahko znamenito dirko po Franciji, največjo kolesarsko dirko na svetu, spremljajo v živo na TV Slovenija. Tudi letos bodo prenašali zaključke vseh 21 etap tekmovanja, ki bo trajalo vse do 20. septembra. Novost pa je, da bodo po vsaki etapi napravili kratko analizo in počakali na izjave slovenskih kolesarjev, zlasti Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja, ki se jima glede na prikazano formo obetajo dobri rezultati. Ob koncih tedna pa pripravljajo tudi posebne studijske oddaje. Vsak dan boste gledalci lahko sodelovali tudi v nagradni igri.

Prenosi so letos še pomembnejši, saj je zaradi epidemije ogled gledalcem na terenu omejen.

Športni komentator in voditelj Tomaž Kovšca razlaga: »Kot že zadnjih dvanajst let bova prenose komentirala skupaj z Martinom Hvastijo, za statistične vložke in zanimivosti bo skrbel Miha Mišič. Petra Mušič bo pripravljala povzetke in urejala družbena omrežja, David Črmelj in Polon...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh