Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Odmevi

Objava: 19. 09. 2020 / 22:00
Čas branja: 7 minut
Nazadnje Posodobljeno: 16.09.2020 / 09:21

Odmevi

V pismu bralcev je katehistinja Barbara Zajc Tekavec čustveno opisala srečanje z migranti ob družinskem taborjenju na Kolpi.
O migrantih

V pismu bralcev je katehistinja Barbara Zajc Tekavec čustveno opisala srečanje z migranti ob družinskem taborjenju na Kolpi. Verjamem, da je bila pretresena, pa tudi, da je bilo njeno notranje občutenje ob pisanju slišati zelo lepo: »Slovenski kristjani naj z odprtimi rokami sprejmemo ilegalne migrante.«

Rad bi dodal še racionalni pogled, čeprav imam ob pisanju neprijetno občutje, saj bo v očeh mnogih moje pisanje zvenelo grdo in nekrščansko. (Pravzaprav tudi obrambnemu ministru očitajo, da s kupovanjem obrambnih sredstev za slovensko vojsko ne sledi Jezusu. Kakšna neumnost! Glej Lk 3,14).

Izračun slovenske politične stranke, da davkoplačevalce vsak ilegalni migrant mesečno stane 1930 evrov, nekateri zavračajo. Za nejeverne bom uporabil podatke iz ZDA (shorturl.at/bzAJ1), pri tem predvidevam, da so za EU podatki primerljivi, le namesto dolarjev bom uporabil primerljive evre.

»V povprečju prejme ena nižje izobražena migrantska druži...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh