Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bojim se, da ne bo nihče daroval za mašo

Za vas piše:
Peter Štumpf
Objava: 25. 01. 2020 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 24.01.2020 / 11:04

Bojim se, da ne bo nihče daroval za mašo

Otroka sta prejela zakramente, sedaj pa nobeden noče več slišati o veri, ker pravita, da ni treba hoditi v cerkev, da sta lahko dobra tudi brez tega.

Otroka sta prejela zakramente, sedaj pa nobeden noče več slišati o veri, ker pravita, da ni treba hoditi v cerkev, da sta lahko dobra tudi brez tega. Večkrat mi oponeseta, da jima nisem posredovala nikakršne vere, da so vse vere boljše kot katoliška. To me zelo boli, tako da se bojim, da po moji smrti ne bo nihče daroval za mašo. Govorila sem o tem z nekim duhovnikom, pa mi je rekel, da ni to toliko pomembno, da je to samo dar, da se duhovniki laže preživljajo.

EMILIJA


Sveta maša ali evharistija je naša največja molitev in je predvsem nekrvava žrtev Jezusa Kristusa na križu, ki Očetu v nebesih daruje svojo predragoceno Kri kot odkupnino za odpuščanje naših grehov in za naše večno življenje v nebesih. Sveta maša je živo in resnično dogajanje Jezusove smrti na križu, pa tudi njegovega vstajenja. Brez svete maše ne moremo živeti svoje vere in brez svete maše ne moremo varno in gotovo iti proti blaženi večnosti.

Ker pri nas duhovniki nimajo...

Preberi tudi

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh