Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Goveja juha

Za vas piše:
Ožbej Peterle
Objava: 06. 03. 2021 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 05.03.2021 / 11:22

Goveja juha

Dragi prepihani bralci, ne skrbite, ne vas bom utrujal s kakšnimi kuharskimi recepti.

Dragi prepihani bralci, ne skrbite, ne vas bom utrujal s kakšnimi kuharskimi recepti. Vam bom pa zastavil naslednje vprašanje. Kje ste jedli najboljšo govejo juho v svojem življenju? V Hiši Franko? Pri JB-ju? V Strelcu? Ne? Odgovor je seveda popolnoma preprost. Najboljšo govejo juho ste jedli doma, kakopak. Ampak zakaj so najboljše goveje juhe ravno domače?

Verjetno me bo kakšen militantni materialist pribil na križ, ampak domača goveja juha je najboljša, ker v nobeni drugi juhi ne boste našli toliko ljubezni, pozornosti in topline kot v domači. Gospodinje ali gospodinjci domačo juho ljubeznivo pripravijo in jo več ur kuhajo s posebno pozornostjo in misijo na ljudi, ki jo bodo zaužili. Goveja juha ni nikoli cilj druženja sam po sebi, ampak sredstvo, da ohranjajo dobre odnose z ljudmi, ki nas obdajajo, ki jih imamo radi. Družina je vrednota, prijateljstvo je vrednota. In vredno se nam zdi, da ti vrednoti tudi ohranjamo.

Konservativci verjamemo, da smo podedovali nek...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh