Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»O Bog, o Bog, kje si, da to dopuščaš?«

Marjan Turnšek
Za vas piše:
Marjan Turnšek
Objava: 03. 04. 2021 / 22:00
Čas branja: 8 minut
Nazadnje Posodobljeno: 01.04.2021 / 12:02
»O Bog, o Bog, kje si, da to dopuščaš?«

»O Bog, o Bog, kje si, da to dopuščaš?«

Spoštovani! Lepo prosim, če bi lahko na razmišljanja in dvome, ki v teh časih mučijo mnoge, ne samo mene, odgovorili, nas pomirili z nam razumljivo in tolažečo razlago.


Spoštovani!

Lepo prosim, če bi lahko na razmišljanja in dvome, ki v teh časih mučijo mnoge, ne samo mene, odgovorili, nas pomirili z nam razumljivo in tolažečo razlago.

Vse več nas je starejših, osamljenih, ki se nimamo nikamor drugam zateči v osami kot v molitev. Moliš, prosiš, da bi se to nevzdržno stanje končalo, pa nič. Prebiram časopise in revije, da bi zasledila kaj ohrabrujočega, a doživljam ravno nasprotno. Po večini so poročila o umorih, tragični in grozljivi podatki o družinskih nesoglasjih in podobno. Nikjer nobene utehe.

Nehote zaslišim svojo že pokojno mamo, kako vzdihuje in kliče Boga, kadar se je kaj hudega zgodilo. »O Bog, o Bog, kje si, da to dopuščaš?«

Zamislila sem se ob tem vzdihljaju. Saj res, kje je? Vsemogočen je, pa se dogaja iz dneva v dan več hudega, celo grozljivega. In ob tem razmišljanju mi pride na misel,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh