Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kaj je potrebno za spreobrnjenje?

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 24. 04. 2021 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.04.2021 / 06:45

Kaj je potrebno za spreobrnjenje?

V uvodu v knjigo Onkraj reda Jordan B. Peterson iskreno opiše, kaj vse se je dogajalo njemu in njegovi družini med pisanjem knjige.

V uvodu v knjigo Onkraj reda Jordan B. Peterson iskreno opiše, kaj vse se je dogajalo njemu in njegovi družini med pisanjem knjige: njegova hči, ki trpi za avtoimunim artritisom, je prestala zahtevno operacijo gležnja v Švici, ženi Tammy pa so diagnosticirali raka ledvic, ki se je izkazal za neozdravljivega. Vse to je močno vplivalo na Petersonovo duševno zdravje, tako da je pristal na dolgotrajnem zdravljenju v Rusiji in Srbiji.

Tammy je po hudi preizkušnji, ko je bila na robu smrti, (čudežno?) ozdravela. V video intervjuju je povedala, da ji je življenje rešila moževa oboževalka, katoličanka, ki so jo poznali že od prej, ko je prišla k Tammy v bolnišnico in jo povabila k molitvi rožnega venca. To sta večkrat počeli, nato pa je Tammy pred odhodom v drugo bolnišnico blagoslovil še bolniški duhovnik. Dal ji je tudi devetdnevnico za bolnike in ji naročil, naj meditira o hvaležnosti. »Peti dan devetdnevnice sem ozdravela,« je povedala Tammy, ki zdaj vsak dan moli rožni venec....

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh