Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 01. 05. 2021 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.04.2021 / 06:44

Žebljico na glavico

Dokler bodo samo zgage in milosavljevići dopisniki in sogovorniki tujih medijskih hiš in organizacij, bo medijska podoba Slovenije slonela na čustvih, mnenjih, interesih in ideologiji, ne pa na dejstvih.

Dokler bodo samo zgage in milosavljevići dopisniki in sogovorniki tujih medijskih hiš in organizacij, bo medijska podoba Slovenije slonela na čustvih, mnenjih, interesih in ideologiji, ne pa na dejstvih. Očitno bo moralo preteči še veliko vode, da bodo naši liberalo-levičarji odkrili osnove preiskovanja – inquisitio – ki jih je uzakonila srednjeveška Cerkev, da je ustavila kaos in linčanje. Do takrat bomo žal morali pritrjevati Evgeniju Pavloviču iz Idiota: »Številna opazovanja so mi pokazala, da naši liberalci niso sposobni nikomur dovoliti, da ima lastno prepričanje, in tistim, ki jim oporekajo, hitro odgovorijo z zmerjanjem ali še s čim slabšim.« Z lažjo, podtikanjem, črnjenjem … na primer.


Časnik.si /kolumnist dr. Drago K. Ocvirk


Nobenega razloga ni, da bi upravičeno pričakovali konec trenutnega histeričnega pranja /slovenskega/ političnega perila v tujini; predsedovanje Evropski uniji bo prevelika priložnost za sejanje zmede. A bodimo i...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh