Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kakšna sta sanjski moški in ženska?

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 08. 05. 2021 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 06.05.2021 / 10:44

Kakšna sta sanjski moški in ženska?

»A boš res to gledala?« je vprašal mož, ko sem prižgala resničnostni šov Sanjski moški, ki ga trenutno predvajajo ob koncu tedna v najbolj gledanem terminu na eni od komercialnih televizij

»A boš res to gledala?« je vprašal mož, ko sem prižgala resničnostni šov Sanjski moški, ki ga trenutno predvajajo ob koncu tedna v najbolj gledanem terminu na eni od komercialnih televizij.

Saj po svoje ga razumem. Resničnostni šovi niso ravno oddaje, kjer bi si človek pretirano razgibal možganske celice. Namenoma so ustvarjeni, da igrajo le na naša čustva. A če jih zmoremo gledati z nekaj kritične distance, nam lahko povejo tudi marsikaj o svetu, v katerem živimo. Recimo, kakšna sta danes sanjska moški in ženska.

Sanjska ženska je še vedno mlada. Večina tekmovalk je v zgodnjih dvajsetih, ena celo komaj polnoletna. Prepričevanje, da je čisto vseeno, ali se poročiš pri 25 ali pri 35 letih, se torej očitno še ni usidralo v podzavest ljudi.

Zanimivo je poslušati, kaj v oddaji govorijo. Sploh sanjski moški pogosto poudarja, kako zelo si želi družine, da hrepeni po otrocih. Pogosto tudi poudarja lep odnos s svojo mamo in očimom. Končni cilj oddaje naj bi...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh