Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 08. 05. 2021 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 06.05.2021 / 07:10

Žebljico na glavico

Da živimo v svetu manipulacij in različnih standardov, so pokazale tudi nenavadno različne reakcije ob fotografiranju nekaj deset otrok na birmi v cerkvi v Velikih Laščah na Dolenjskem in fotografiranje »verskega« srečanja deset tisoč protestnikov v Ljubljani /27. aprila/.

Da živimo v svetu manipulacij in različnih standardov, so pokazale tudi nenavadno različne reakcije ob fotografiranju nekaj deset otrok na birmi v cerkvi v Velikih Laščah na Dolenjskem in fotografiranje »verskega« srečanja deset tisoč protestnikov v Ljubljani /27. aprila/. Fotografija birme brez mask je sprožila veliko ogorčenje. Župnik Andrej Ojstrež se je javno opravičeval, ker so sneli maske za posnetek. Kot so jih sneli otroci v številnih šolah, ki se ob koncu šolskega leta slikajo. A zaradi slikanj otrok v običajnih šolah ni protestov. Še manj so bili ob množici politkolesarjev v Ljubljani, čeprav je jasno, da lahko ti sprožijo precej večjo rast okužb in mrtvih kot ti ali oni šolarji.


Siol.net /odgovorni urednik Peter Jančič


Izkušnja s socializmom ni nič drugega kot mitologija, v najboljšem primeru pa svojevrsten konservativizem. Pravi konservativizem je oprt na klasičnih vrednotah, ki se, podanašnjene, projicirajo v prihodnost. Ta soci...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh